Wim Dom

Over mij

Sedert 2015 is meester Wim Dom werkzaam in Antwerps Advocaten Kantoor Patrick De Ferm, waar hij de balie-stage doorloopt. Zijn brede academische kennis als aanvulling op de jarenlange ervaring van meester De Ferm staat garant voor kwalitatieve dienstverlening.

Biografie

Meester Wim Dom doorliep zijn humaniora op het Koninklijk technisch atheneum van Heist-op-den-Berg. In 2014 behaalde hij het diploma van master in de rechten aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens de masterjaren legde hij zich toe op het ondernemingsrecht en het fiscaalrecht. Hiernaast heeft hij altijd een bijzondere interesse gehad voor het burgerlijk recht.

AAK De Ferm

In 2015 startte meester Wim Dom de balie-stage aan de Antwerpse balie bij AAK Patrick De Ferm waar meester Patrick De Ferm zijn stagemeester is. Naast het juridische leven heeft meester Wim Dom een actief socio-cultureel leven.

Charity Channel Swimming Team

Zo is hij eveneens bestuurder en actief lid van de vzw Charity Channel Swimming Team. Deze vzw steunt goede doelen doormiddel van sportieve uitdagingen. In 2015 zullen de leden van deze vzw het kanaal tussen Dover en Calais overzwemmen om het kinderkankerfonds te steunen.