Rechtsdomeinen

Gewapend met ervaring en expertise zijn wij toegewijd om u te helpen.

echtscheiding

Ondernemingsrecht

Van éénmanszaak tot naamloze vennootschap , starter tot ervaren ondernemer. Onze expertise staat voor u klaar om samen met u de juiste oplossing uit te werken.

Vanaf de opstart van een vennootschap tot het einde van een vennootschap kunnen wij u bijstaan met raad en daad.

Ondernemers komen verschillende obstakels tegen waarbij wij u kunnen ondersteunen. Het opstarten van een vennootschap, toepassing van nieuwe vennootschapswetgeving, een faling, een overname of overdracht van een onderneming, aandeelhoudersconflicten, onbetaalde facturen zijn enkele voorbeelden waarbij wij u kunnen adviseren.

U kan steeds vrijblijvend contact opnemen voor specifieke vragen.

ondernemingsrecht
burgerlijk recht
vermogensrecht

Burgerlijk recht

Van burenruzie tot echtscheiding. Wij staan u bij en adviseren u steeds met de grondige kennis van het dossier. Elk dossier is van even groot belang van een over hangende tak tot het einde van een relatie of ruzie over een erfenis. Wij luisteren eerst naar uw verhaal en adviseren u nadien.

huurzaken

Vastgoedrecht – Huurrecht

Bij het bouwen, verhuren en verkopen van een eigendom kunnen er verschillende juridische problemen ontstaan. Wij zoeken samen met u naar een passende en heldere oplossing voor uw dossier.

vastgoedrecht huurrecht
hippischrecht-paardenrecht
paardenrecht-icon

Hippisch Recht / Paardenrecht

Hippisch recht omvat alles wat met paarden, hun eigenaars, ruiters en fokkers te maken heeft. Uit eigen ervaring kunnen wij stellen dat zelfs de meest voorzichtige eigenaar, hobbyist of professional kan geconfronteerd worden met een onverwachte situatie.

Advocaat Dom ontwikkelde samen met andere advocaten Equilaw.be om u bij te staan in elk juridisch aspect van de paardenwereld.

Laat onze ervaring u leiden

Voor elk probleem is er een oplossing

Toegewijd om u te helpen

Andere domeinen

verkeersrecht

Verkeersrecht

Individuele mobiliteit is een recht. Toch dient hierin een evenwicht te worden gezocht met betrekking tot de algemene verkeersveiligheid, wat niet altijd evident is. Er zijn twaalf aandoeningen die invloed hebben op uw rijbewijs

incasso

Incasso

Heeft u onbetaalde facturen? Neem dan en kijkje op onze website mijnonbetaaldefactuur.be

prodeo

Pro Deo

Heeft u een juridisch probleem waarbij u kunnen helpen maar heeft u het financieel wat moeilijker. Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen met u na of u een beroep kan doen op juridische tweedelijns bijstand.